Alege Pacanele

Magical Mirror

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Magical Mirror

Joaca gratis pacanele Magical Mirror onlineMagical Mirror este un joc de cazino produs de Platypus Gaming si se bazeaza pe personajele de zapada. Jocul este jocul revigorat cu minunatele momente din copilarie si ajuta la revizuirea basmelor din joc. Tema acestui slot video este despre frumusetea oglinzii care arata ca cea mai frumoasa persoana pentru toata lumea.

Joaca gratis pacanele Magical Mirror online

 

Slotul video se bazeaza pe 5 role, 15 linii de plata fixe si 3 role. Este cunoscut pentru a avea cele mai bune melodii, desene grafice cu caracteristica bonus atractiva. Ele vor incanta pe fiecare jucator.

Jocul bonus va fi declansat prin obtinerea a 3 sau mai multe simboluri scatter. Roata bonus poate recompensa peste 20 rotiri gratuite. Jocul a dezvaluit un simbol care se poate transforma in simboluri de joc. Jocul bonus ofera jocul salbatic, un simbol salbatic suplimentar care poate inlocui alte simboluri in joc.

Caracteristicile jocului extra

Jocul de cazino a fost dezvoltat pentru a oferi o munca fiabila si lina. Pana acum, nu este singurul lucru pe care il puteti bucura cu acest joc. Poate fi lansat pe fiecare dispozitiv, fie PC, tablete sau Smartphone, fara a fi nevoie de instalare. Cand incepeti sa jucati, veti fi asigurati de o rata stabila RTP, de asigurarea functionarii corecte si de capacitatea de a juca jocul pe fiecare platforma. Exista un cost redus cand vine vorba de intretinerea si suportul acestui joc. Jocul ofera jocul incantator, distractiv si remarcabil pe care toata lumea il va bucura.

No comments

Leave a Reply