Alege Pacanele

Purple Hot 2

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Purple Hot 2

Jocul de cazino online Purple Hot 2 gratuitSlotul video Purple Hot 2 este un joc de pacanele dezvoltat de Casino Technology si se bazeaza mai mult pe slotul Purple Hot. Este un joc simplu care nu necesita prea mult din partea jucatorului decat sa va logati si sa incepeti sa jucati.

Jocul de cazino online Purple Hot 2 gratuit

 

Dezvoltatorii acestui joc au vrut sa pastreze totul in mod moderat si exista cateva varfuri serioase care nu sunt disponibile in acest joc. Se vizeaza mai multi jucatori noi. Jocul se bazeaza pe 25 de linii de plata cu 5 role. Linii de plata sunt impartite in doua seturi, 12 in dreapta si 13 in stanga. Un astfel de dezechilibru ofera mai multe sanse jucatorului sa castige.

Caracteristicile jocului sunt de baza si includ tot ce-i va astepta jucatorul in orice joc slot. Jucatorul poate paria o moneda pentru fiecare linie si aici este locul unde valoarea monedei ar trebui sa se gaseasca intre 1 cent si 20 centi. Aceasta este o singura disimilaritate rasunatoare care se gaseste intre Purple Hot si Purple Hot 2, deoarece vechea versiune a permis doar 10 centi. Avand in vedere ca jocul are 25 de linii de castig, inseamna 5 dolari pentru fiecare rotire.

Simbolurile slotului video Purple Hot 2

Simbolurile jocului sunt generice si nu mai este nimic de asteptat de la ei. Veti vedea jocurile normale de sloturi precum pepeni verzi, cirese, portocale si mere pe ecran. Portocalele si merele sunt gratioase si pot duce la 500 de monede, obtinandu-le cinci. Lucky 7 este cel mai bun simbol recompensator si obtinerea combinatiei sale duce la 5.000 de monede. O gramada de banane este o risipa pentru joc.

No comments

Leave a Reply