Alege Pacanele

Australian Magic

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Australian Magic

Jocuri Pacanele Australian Magic Online GratisSlotul online Australian Magic este un joc de cazino cu Australia ca tema. Casino Technology doreste sa aduca spiritele din Australia jucatorilor care doresc sa se bucure de joc fara a fi nevoiti sa se imbarce cu avioanele. Acest joc de 25 de linii de plata si 5 role; te teleporteaza in locul asta.

Jocuri Pacanele Australian Magic Online Gratis

 

Australia a fost acoperita de oameni autohtoni nativi, inainte ca capitanul Cook sa o descopere. Avand avantajele acestui pamant plin de satisfactii, poporul aborigen a tesut in tapiserie si a avut traditii si obiceiuri care au devenit cultura australiana.
Fundalul jocului este campul australian care este simbolul opulentei si ofera o panza pentru o imagine destul de plina de bogatie si noroc care au fost folosite pentru a picta slotul. Totul pe ecran are o relatie cu cultura australiana.

Pentru a juca, este important sa incepeti prin fixarea valorii monedei de la 1 penny pana la 20 penny. Cu toate acestea, o singura moneda poate fi pariata pe liniile de castig ale fiecarei rotatii. Pentru cineva care se simte norocos sau generos, el poate paria folosind 5 dolari pentru fiecare rotire.

Simbolurile slotului online Australian Magic

Simbolurile jocului includ animale despre care se stie ca sunt native ale unor tari precum Kangaroos, crocodili, testoase mari si colaje. Koala si cangurul platesc cea mai mare suma, care este de 12500 de monede pentru obtinerea a cinci simboluri. De asemenea, au fost incluse icoanele cardurilor, cum ar fi A, K, Q, J, 10 si 9. Acestea au fost concepute pentru a da Shell-ul Aussie. Pictograma femeii aborigene este o salbaticie, in timp ce omul aborigen este secundar salbatic.

No comments

Leave a Reply