Alege Pacanele

Jurassic Juniors

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jurassic Juniors

Joaca gratis pacanele Jurassic Juniors onlineJurassic juniors slot gameeste un joc de pacanele gratuit ce prezinta personaje dragute si adorabile. Acest joc de aparat de pacanele prezinta pui de dinozauri intr-un univers desenat. Nu trebuie sa iti faci griji deoarece dinozaurii sunt adorabili si te vor ajuta sa castigi premii importante.

Joaca gratis pacanele Jurassic Juniors online

Jurassic juniors slot game” este un joc de cazino de tip slot a carui actiune are loc in lumea antica in care dinozaurii cutreierau pamantul liberi, iar oamenii nu existau. Jocull este desenat iar fundalul prezinta o jungla colorata. Rolele se afla in mijlocul ecranului si sunt incadrate de o structura de lemn. Bara de comanda se afla in partea de jos a ecranului, iar butoanele au forma de piatra.

Caracteristicile jocului

Jurassic juniors slot game” este un joc slot gratuit in care nu exista reguli speciale, din moment de care 25 de linii castigatoare si 5 role. Combinatia castigatiare de simboluri afisata pe liniile active este primul pas catre incasarea castigurilor. Din bara de comanda poti selecta pariul si liniile castigatoare active. Este alegerea jucatorului cu cate linii castigatiare active vrea sa joace. Dupa incasarea fiecarui castig, vei avea sansa sa joci un mini joc in care iti poti dubla suma castigata.

Simbolurile din joc prezinta pui de dinozauri. Exista 9 astfel de simboluri. Unii sunt foarte mici, abia iesiti din ou, altii poarta scutece. Atunci cand afisezi simboluri identice, castigurile incasate variaza intre 1 si 900 de monede.

No comments

Leave a Reply