Alege Pacanele

Imperial Destiny

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Imperial Destiny

Jocuri Pacanele Imperial Destiny Online GratisImperial destiny slot gameeste un joc de pacanele gratuit care iti aduce castiguri serioase. Numele acestui joc de aparat de pacanele este serios si nobil. Literele din titlu nu stralucesc, dar sunt impunatoare. Jocul are 25 de linii castigatiare si 5 role.

Jocuri Pacanele Imperial Destiny Online Gratis

Chiar daca unele jocuri reusesc sa creeze o lume fantastica si doresc sa faca impresie in spectacolele tv si evenimente sportive, „Imperial destiny slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce reuseste sa poarte jucatorii inapoi in timp, in vremea cand Qin Sshi Huang era imparatul Chinei. Jocul este despre crudul imparat care a inceput ca rege si a incheiat ca primul imparat al Chinei. Poti juca acets joc de slot cu aceeasi ambitie de a castiga. Toate simbolurile jocului amintesc de acea perioada. Te vei intalni cu scroluri de lemn, tablete, clopotei si razboinici de teracota. Razboinicii par gata de lupta dar ca si cum au fost transformati in piatra in timpul luptei.

Pentru a incepe jocul, trebuie sa stabilesti pariul, intre 1 si 50 de credite. Daca esti indeajuns de ambitios, vei putea sa plasezi toate pariurile cu un singur click. Este alegerea jucatorului cate linii castigatoare sa activeze, folosind sagetile sus si joc. Poti folosi si optiunea auto play ce invarte rolele fara intrerupere de pana la 100 de ori. Caracteristica gamble a jocului te pune sa alegi intre jad si bratara. Poti juca acest joc pana de maxim 5 ori pentru a castiga 32.000 de credite, dar poti sis a pierzi.

No comments

Leave a Reply