Alege Pacanele

Jewel Journey

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jewel Journey

Jocul de cazino online Jewel Journey gratuitJewel Journey slot gameeste un joc de pacanele gratuit pe care trebuie sa il joci daca vrei sa explorezi jungla si sa iei parte la marea aventura in cautarea comorilor ce se ascund in ruinele de mult uitate.

Jocul de cazino online Jewel Journey gratuit

Jewel Journey slot game” este un joc de video slot gratuit ce poarta jucatorul in afara zonei sale de confort si il arunca in aventura pentru descoperirea unur lucruri pe care nici nu si le-a imaginat. Jocul este echipat cu un numar de bonusuri si alte surprize pe care le vei descoperii pe parcurs.

Jocul este despre aventura intr-o lume indepartata in care te vei intalni cu capcane si pericole. Fundalul jocului prezinta jungla deasa ce se intinde dincolo de orizont, cu muntii in fundal si un frumos apus. Rolele aparatului de pacanele se afla pe un pod de franghii.

Caracteristicile jocului

Jewel Journey slot game uimeste prin grafica de calitate. Cea mai buna metoda de a intra in universul jocului este sa te simti ca un bun explorator. Acest joc de cazino de tip slot are 25 de linii castigatiare si 5 role. Pentru a castiga, trebuie sa formezi combinatii castigatoare. Valoarea castigurilor depinde de simbolurile afisate si de pariull plasat. Cu cat vei paria mai mult, cu atat recompensele vor fi mai mari. Dupa fiecare castig, vei avea sansa sa joci un mini joc in care iti poti dubla incasarile.

No comments

Leave a Reply