Alege Pacanele

Fortune Lions

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fortune Lions

Joaca gratis pacanele Fortune Lions onlineAcest slot video ste unul clasic cu 5 role si 50 de linii castigatoare care a fost produs de Game art in stilul deja binecunoscut, cu grafica de calitate, atentie la detalii si castiguri masive. Tema jocului este Anul Nou chinezesc si trebuie sa ne asteptam la o explozie de culoare si distractie din partea acestui joc de cazino extraordinar. Acesta este de asemenea unul dintre cele mai apreciate jocuri cu o multime de premii care iti ia mintea razna. Unele premii pot ajunge la pana de 500 de fise pentru fiecare rotire.

Joaca gratis pacanele Fortune Lions online

 

Designul jocului este unic si atractiv si fara cusur. Are cu adevarat puterea sa iti atraga atentia iubitorilor de jocuri ca la aparate prin designul minunat. Simbolul linei dansatoare este simbolul cel mai importnant al slotului si are functia de simbol wild care poate transforma o combinatie necastigatoare in una norocoasa si cu mare premiu. De asemenea mai are puterea sa iti aduca cek mai mare jakpot al jocului. In afara de acela, mai avem o multime de alte simboluri speciale care sunt tematice cu sarbatoarea in China: plicurile rosii, monedele de aur, felinare rosii, precum si tortul festiv, toate astea te distreaza in timp ce alergi dupa castigurile masive.

Castigurile sunt destul de frecvente la acest joc datorita celor 50 de linii castigatoare si pot fi obtinute cu pariuri de doar 0.01 euro si pana la 0.50 euro. Daca ai si un pic de noroc de felul tau vei constata cu placere cat de mari pot fi premiile oferite de acest slot chiar si cu un pariu pe miza cea mai mica.

 

No comments

Leave a Reply