Alege Pacanele

Fortune Panda

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fortune Panda

Game Art este cel mai popular producator de pacanele cand vine vorba despre jocuri cu tematica asiatica. Fortune Panda este probabil cel mai bun produs din aceasta categorie cu viata sapbatica din China pe care l-am incercat vreodata. Acest slot video este concentrat mai mult pe ursul panda decat pe alte animale salbatice. Dupa cum stim cu totii, panda este cel mai adorabil animal din regatul animalelor. Producatorul a facut un lucru minunat can a adus toata aceasta haiosenie in jocul de pacanele. SI in plus, pe langa faptul ca se pot bucura de haiosenia ursului panda, jucatorii la pacanele se pot delecta si cu niste castiguri de zile mari.

Fortune Panda gratis joc ca la aparate online

 

Fundalul acestui joc admirabil este padurea de bambus, care este habitatul natural al lui panda si care il face cea mai buna alegere de fundal pentru un joc dedicat simpaticului urs. In afara de asta, toata grafica, animatiile si restul elementelor multi-media sunt potrivite cu tematica acestui slot video.

Jocul acesta este unul foarte simplu de jucat chiar si pentru un jucator incepator si oricine poate invata comenzile imediat ce a inceput jocul. Slotul este unul clasic, cu 5 role si 50 de linii fixe de castig, ceea ce inseamna ca nu poti ajusta numarul liniilor pe care pariezi dar in acelasi timp maximizezi sansele de a castiga ceva la fiecare rotire. Acesta este un joc de pacanele cu doua tipuri de simboluri. Prima categorie sunt simbolurile clasice, cu carti de joc. A doua categorie sunt simbolurile speciale care ofera de altfel si cele mai mari premii. Simbolul scatter care declanseaza rundele de rotiri gratuite si simbolul wild care poate inlocui toate celelalte simboluri pentru a ajuta la formarea combinatiilor castigatoare. Aceste simboluri iti deschid calea catre posibilitati multiple de castig.

 

No comments

Leave a Reply