Alege Pacanele

Five Star Luxury

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Five Star Luxury

Acest slot video iti ofera cu siguranta posibiliattea sa traiest o viata in lux si bunastare materiala. In primul rand, te lasa sa te bucuri de o astfel de viata luxoasa prin intermediul lumii virtuale, pentru ca apoi sa iti asigure si niste premii cash ametitoare care iti vor permite sa duci o viata luxoasa si in lumea reala. Acest joc de cazino este realizat de talentata companie Game Art care din 2013 si pana astazi ne-a incantat cu zeci e jocuri dintre cele mai distractive dar si profitabile. Five Star Luxury este cu siguranta unul dintre cele mai reusite produse ale acestui dezvoltataor de jocuri de cazino.

Jocul de cazino online Five Star Luxury gratuit

 

Jocul de pacanele la acest slot este cu siguranta o experienta distractiva. Un aer de viata luxoasa la 5 stele te va inconjura din clipa in care pornesti jocul. In detaliul, acesta este un slot clasic cu 5 role si 243 linii castigatoare. In acelasi timp este cel mai generos joc de cazino pe care l-a lansat vreodata Game Art, si are tot soiul de lansatoare de castiguri cum ar fi rotiri gratuite, multiplicatori de ca castig, functie auto-play.

Designul este unul cu adevarat starlucitor si luxos in fiecare detaliu. Pana si setul de simboluri este ales in acest fel, cu cele mai populare produse de lux precum diamantele, masini Bentley, yachturi, ceas Rolex, sticle de sampanie etc. In completarea acestora mai avem simbolurile cu masini, de asemenea luxoase. Aceste simboluri nu iti aduc castiguri uriase dar iti aduc in schimb castihuri foarte rapide. Five Star Luxury este un slot care se poate juca pe mize incepand cu 0.01 euro si poate ajunge la mize de pana la 5 euro. Cel mai mare premiu se acorda jcatorilor care sunt atat de norocosi cat sa prinda cinci sticle de sampanie pe o linie de castig. Restul simbolurilor aduc si ele castiguri senzationale.

No comments

Leave a Reply