Alege Pacanele

Diamonds are Forever

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Diamonds are Forever

Joaca gratis pacanele Diamonds are Forever onlineDiamonds are Forever slot game” este un joc de pacanele gratuit clasic. Jocul are 3 role si caracteristici speciale limitate. Acesta este un joc de aparat de pacanele ce imbina mai multe teme, iar in care simbolurile diamantelor se imbina cu cele ale numerelor norocoase 7. Jocul are 3 role si 3 linii castigatoare si este bine realizat, dar previzibil.

Joaca gratis pacanele Diamonds are Forever online

Diamonds are Forever slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit asemanator altor jocuri de slot de pe piata. Jocul este echipat cu o caracteristica bonus ce include un simbol wld si un castig de 30.000 de dolari. Liniile castigatoare pot fi selectate intre 1 si 25. Jocul are ca tema diamantele, dar difera putin. Diamantele au fost amestecate cu simbolurile traditionale pe rolele aparatului de pacanele. Fundalul jocului este atractiv, de culoare albastru si contrasteaza cu rolele albe. Grafica jocului este traditionala, cu imagini clare.

Caracteristica bonus a jocului este simbolul wild. Numarul 7 albastru aduce si cel mai mare jackpot. Atunci cand jucatorul afiseaza 7, poate umple iniile castigatoare cu acest numar pentru a castiga jackpot-ul, sau poate inlocui alte simboluri si incasa castiguri mai mici.

No comments

Leave a Reply