Alege Pacanele

Dwarven Gold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dwarven Gold

Dwarven Gold gratis joc ca la aparate onlineDwarven Gold slot game” este un joc de pacanele gratuit cu 5 role si personaje numite Fenthwick, Fillydook, Gibbles si Nibbles. Comoara este ascunsa in cele 25 de linii castigatiare, iar jucatorul trebuie sa o gaseasca. Dwarven Gold se adreseaza noii generatii de jocuri video slot si a fost realizat cu un meniu imbunatatit si cu efecte vizuale rafinate.

Dwarven Gold gratis joc ca la aparate online

Dwarven Gold slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuitin care animatiile si grafica utilizate au efecte calmant, iar verdele este culoarea dominanta. Nu exista un soundtrack dar exista un murmur ce poate fi auzit. Jocul nu este echipat cu runde bonus, dar are rotiri gratuite si simboluri wild cu multiplicatoare ce ajuta la cresterea castigurilor. Premiul cel mare este x500 pariul initial pentru o linie castigatiare. Cel ce va intra in jocul bonus va fi foarte multumit.

Dwarven Gold este un joc de aparat de pacanele ce are un meniu in partea de jos a ecranului si in coltul din stanga din care poti activa peste 25 de linii castigatoare cu monede a caror valoare variaza intre 0,01 si 5 dolari. Cel de-al treilea camp indica pariul total. Jocul are diverse optiuni: Fast, Autoplay si Bet Max.

Pisica neagra va inlocui alte simboluri din joc, dar nu si simbolul scatter si completeaza combinatiile acolo unde este posibil. Doua simboluri de cufere cu comori vor face ca linia castigatiare sa acorde castiguri. De abicei acestea apar ca stacked.

No comments

Leave a Reply