Alege Pacanele

Lucky Dragons

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lucky Dragons

Jocul de cazino online Lucky Dragons gratuitLucky Dragon slot game” este un joc de pacanele gratuit cu 50 de linii castigatiare fixe si structura 5×4 role. Acest joc de aparat de pacanele gratuit este inspirat din traditia chineza si are o tema orientala ce include simboluri ca: pesti chinezesti, monede, tigri si dragoni aurii. Muzica jocului contribuie la atmosfera cu efecte sonore ce aduc un plus jocului. Simbolul dragonului este foarte profitabil din moment ce el este sansa spre jackpot-ul de 800 de monede. Castigul cu rotiri gratuite asigura cel puti 40.000 de monede.

Jocul de cazino online Lucky Dragons gratuit

Lucky Dragon slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit traditional. Simbolurile contin carti de joc de la J la A si tigri, dragoni, pesti si pasarea phoenix. Atunci cand capul de dragon se afiseaza pe rolele 2, 3, 4 si 5, pe oricare din liniile castigatiare, poti incasa castigurl pentru pariul de linie multiplicat x10, x50, x200 sau x800. Simbolul capului de dragon poate fi pastrat si poate acoperi intreaga rola.

Simbolul wild din joc este moneda de aur si poate inlocui alte simboluri, dar nu si simbolul scatter. Poate aparea in mijlocul rolei 3. Buddha cel zambitor este simbolul scatter din joc, iar daca se afiseaza in numar de 3, poate declansa caracteristica rotirilor gratuite, cu alte 6 rotiri gratuite. Atunci cand afisezi un scatter intr-o rotire gratuita, acesta va aduga alte rotiri gratuite la totalul acestora.

No comments

Leave a Reply