Alege Pacanele

Cowboys Go West

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Cowboys Go West

Joaca gratis pacanele Cowboys Go West onlineJocul de cazino Cowboys Go West este jocul de pacanele care are partea de levitatie a lucrurilor si a fost marcat de la inceput cu banner-ul titular gasit pe partea sa de sus. Cadrul bobinelor este cadrul din lemn care este plin de gauri de gloante. Tamburul se rostogoleste pe ecran, pornind de la dreapta spre stanga, in timp ce calul rosu se loveste de banner-ul de titlu.

Joaca gratis pacanele Cowboys Go West online

 

Simbolurile acestui joc de cazino arata cartoonish in natura lor si veti obtine pentru a vedea un cactus, insigna serif, cal negru, palarie de cowboy, hot mormant, barman, showgirl, bandit si cowboy. Exista, de asemenea, un cowboy care isi bate lasso si trage in aer. Slotul este mai mult despre partea rambunctioasa si distractiva a Wild West si este schimbarea salutata a jocurilor serioase care se gasesc pe piata sloturilor online.

Pentru a incepe sa jucati, va trebui sa ajustati interfata intuitiva de utilizator si puteti ajusta nivelul pariurilor cu suma liniei prin clic pe butonul din partea de jos a ecranului. Daca doriti sa incepeti sa va rasuciti, trebuie sa atingeti butonul de redare in mijlocul unui panou de control. De asemenea, puteti lovi la pariul maxim daca nu doriti sa lucrati la combinatiile de pariuri de linie sau de linii de buton.

Calul se comporta ca simbolul salbatic al jocului si este intotdeauna ceva de urmarit. Calul poate inlocui un alt simbol daca poate face o combinatie castigatoare.

No comments

Leave a Reply