Alege Pacanele

Robotika

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Robotika

Robotika gratis joc ca la aparate onlineRobotika slot este jocul de pacanele ce are ca tema cyborg-i dn viitor ce preiau controlul lumii. Totusi, viitorul nu va fi unul rau daca vei castiga. Jocul este extraordinar si luminos si va fi plin de lucruri interesante. Efectele vizuale ale jocului sunt amplificate de muzica.

Robotika gratis joc ca la aparate online

 

Acest joc de aparat de slot poate fi jucat pe desktop si mobil. Setarile jocului pot fi ajustate. Jocul este echipat cu 5 role, iar pariul variaza intre 0,01 si 1 pentru fiecare linie. Jocul este considerat low limit si poti paria maxim 15 monede odata. Jocul are caracteristica auto play, iar rolele se pot invarti de pana la 1000 de ori fara oprire.

Simbolurile jocului

Simbolurile jocului nu au valori mici. Simbolurile neon par a fi fidget spinners. Atunci cand se afiseaza in numar de 5, vei incasa 100, iar daca se afiseaza spinnere verzi, vei incasa 200. Cel de-al doilea simbol este cybor-ul ce va aduce intre 75 si 500 de monede pentru 5 simboluri identice afisate. Robotul verde creste miza.

Jocul este echipat cu caracteristici bonus, wild, scatter si simboluri.

Jocul acesta de pacanele a fost creat in special pentru dispozitivele mobile. El poate fi jucat si pe desktop, dar si pe iPhone si Android. Grafica jocului a atins un nivel ce face ca jocul sa para tridimensional. Design-ul jocului te poarta intr-o lume din care va fi greu sa iesi.

No comments

Leave a Reply