Alege Pacanele

3 Genie Wishes

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

3 Genie Wishes

Joaca gratis pacanele 3 Genie Wishes onlineGenie Wishes slot game” este un joc de pacanele gratuit bazat pe povestea lui Aladdin. Este o combinatie intre versiunea originala si desenele animate. Jocul da dependenta si are o variatie crescuta. Acest joc de aparat de pacanele acorda sansa jucatorului sa se piarda in povesta plina de curaj, durere si dragoste.

Structura jocului este 4*5 si ii lasa jucatorului o interata larga de jucat. Daca te uiti la ecran, te vei simti integrat in poveste. Fiecare rotire devine periculoasa, dar si incantatoare. Jocul are 50 de linii castigatiare si multe simboluri si caracteristici.

Joaca gratis pacanele 3 Genie Wishes online

Genie Wishes slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care povestea incepe de jos in sus. Cei ce sunt jucatori cu experienta, nu vor trebui sa se gandeasca prea multdaca doresc sa intre sau nu in joc. Dar daca esti doar un vizitator intr-ul loc exotic, trebuie sa stii ce sa faci.

Dintre toate simbolurile, scatter si wild sunt cele mai profitabile, asa cum se vede si din tabelul castigurilor. Duhul albastru este simbolul wild si aduce 500 de credite. Poate inlocui alte smboluri, dar nu si simbolul scatter. Poate fi si pastrat pentru a imbunatatii combinatiile castigatoare. Simbolul scatter, pe de alta parte, multiplica pariul. De semenea, activeaza o runda bonus in care trebuie sa afisezi trei simboluri.

No comments

Leave a Reply