Alege Pacanele

Journey to the West

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Journey to the West

Journey to the West gratis joc ca la aparate onlineJourney to the West slot game” este un joc de pacanele gratuit foarte distractiv, inspirat din indepartatul si exoticul est. Jocul are inspiratie asiatica, muzica orientala si lampioane chinezesti, alaturi de bestii si printi. Acest joc de aparat de pacanele are 25 de linii castigatiare si este echipat cu simboluri wild, multiplicatoare si runde de rotiri gratuite.

Journey to the West gratis joc ca la aparate online

Journey to the West slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit ale carui simboluri sunt interesante si ciudate. Simbolurile includ un porc incoronat si imbracat in verde, luptatori vikingi si printi orientali. Exista chiar si un varcolac cu bentita aurie. Alte simboluri sunt literele chinezesti ce sunt wild si serpi aurii.

Muzica de fundal este cantata de flauturi si viori si de lauta asiatica. Exista si tambale si tobe ce dau astfel un aspect dramatic. Fundalul este un cer albastru cu stele ce stralucesc si lampioane chinezesti ce se leagana in adierea vantului. Este usor sa plasezi pariul. Tu decizi cate monede vrei sa pariezi pentru fiecare linie castigatoare, intre 1 si 10 monede, cu valori intre 0,01 si 0,50. Jocul are 25 de linii castigatier, asa ca pariul maxim total este de 250. Pariul mediu poate fi putin cam mare pentru jucatorii ce apreciaza pariul mici.

Simbolul wild este cerecul verde ce are o litera aurie ce inseamna Wild. Simbolul rotirilor gratuite este sarpele ce se urca intr-o parte.

No comments

Leave a Reply