Alege Pacanele

Dragon Kingdom

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dragon Kingdom

Jocul de cazino online Dragon Kingdom gratuitDragon Kingdom slot game” este un joc de pacanele gratuit ce se joaca cu 20p la fiecare rotire. Jocul este echipat cu caracteristica Dragon split iar jucatorul poate sa primeasca 6 simboluri pentru fiecare combinatie atat in jocul de baza cat si in jocul cu rotiri gratuite. Atunci cand joci rotirile gratuiite, vei primi 15 astfel de rotiri si un multiplicatori dinamic de pana la x5.

Jocul de cazino online Dragon Kingdom gratuit

Dragon Kingdom slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu 20 de linii castigatiare si 5 role. Jocul are ca tema lumea fantastica plina de dragoni, taramuri vrajite si luptatori medievali. Simbolurile wild sunt dragonii care scuipa flacari si apar in combinatiile castigatoare. Dragonul zburator si oul care se crapa sunt si ele simboluri in joc. Jocul are numeroase caracteristici interesante: jocuri bonus, simboluri scatter si wild, simboluri split si multiplicatoare.

Drdagonul este simbolul wild si poate inlocui akte simboluri, dar nu si simbolul scatter sau simbolul split, formand astfel combinatii castigatoare. Simbolul wild poate forma combinatii castigatiare de unul singur. Atunci cand se afiseaza mai mult de un dragon pe o linie castigatiare activa, combinatia va fi imediat platita, dar atunci cand castigul din simboluri normale nu este mai mic decat combinatia cu dragoni. Daca jocul are doua castiguri, va fi acordar castigul cel mai mare.

Simbolul scatter este taramul plutitor al dragonilor. Atunci cand se afiseaza in numar de 3 pe rolele aparatului de pacanele, castigul va fi multiplicat prin pariul total si adaptat la castigurile pe linie castigatoare activa. Oul dragonului este simbolul spit. Se va sparge, iar un dragon va iesi din el si poate aparea numai pe cea de a cincea rola.

No comments

Leave a Reply