Alege Pacanele

Hidden Valley

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Hidden Valley

Hidden Valley gratis joc ca la aparate onlineHidden Valley este video slotul ce te va purta intr-o aventura de neuitat. La intrarea in joc, vei fi purtat in utopia hymalaiana Shangi-La. Jocul de pacanele a fost lansat, initial, in 2015, iar acum a fost relansat cu numeroase imbunatatiri.

Hidden Valley gratis joc ca la aparate online

Actiunea slotului video se desfasoara in misterioasa vale a muntilor Kunlun. Doi calatori se afla intr-o aventura de neuitat si descopera o intrare misterioasa. Hidden Valley este echipat cu 5 role si 40 de linii castigatoare fixe. Pe masur ace deschizi usile, vei primi simboluri wild multiplicatoare, rotiri gratuite si pana la 10x pariul initial plasat. Rolele aparatului de pacanele sunt pozitionate in vale, Rata de castig a jucatorului (RTP) este de 96,47%, care este destul de mare comparative cu alte jocuri de cazino online.

Simbolurile jocului

Jocul de pacanele este echipat cu simboluri inedite: carti de joc 10, J, A, Q, K (cu valori mici) si alte 5 simboluri specific temei (cu valori mari). Aceste simboluri prezinta: pasari, bivoli, calatori, o femeie blonda si Sherpa. Exista si un simbol wild ce aduce diverse multiplicatoare la fiecare rotire. Modificand valoarea pariului, vei modifica si valorile multiplicatoarelor din panoul de control al jocului.

Video slotul vine si cu o runda bonus de rotiri gratuite, ce poate fi activate afisand trei sau mai multe simboluri bonus pe rolele aparatului de pacanele, intr-o singura rotire. Poti juca Hidden Valley cu bani realis au cu bani virtuali.

No comments

Leave a Reply