Alege Pacanele

Hall of the Mountain King

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Hall of the Mountain King

Joaca gratis pacanele Hall of the Mountain King onlineHall of the Mountin King este un joc de pacanele bazat pe piesa muzicala orchestrala clasica a compozitorului Edvard Grieg, iar actiunea sa se desfasoara intr-o lume medievala fantastica. Intregul slot video este realizat ca o prezentare viziuala si narativa foarte placuta. Ca si jucator nou, te vei bucura de invirtirea rolelor aparatului de pacanele, de simboluri stacked wild, runde de rotiri gratuite, multiplicatoare sit rei nivele de joc diferite.

Joaca gratis pacanele Hall of the Mountain King online

Probabil ca stii povestea Trolilor (se transforma in pietre atunci cand iese soarele). Tinand cont de asta, rolele aparatului de pacanele sunt sculptate in diverse pietre. Regele trolilor este cel mai profitabil simbol din joc. Jocul se desfasoara simplu si usor si este echipat cu o structura 5×3 si 20 de linii castigatoare fixe. Ai nevoie de minim trei simboluri identice afisate in aceeasi rotire pentru a incasa castigurile. Jucatorii pot plasa pariuri ce variaza intre $0,20 si $100 la fiecare rotire.

Simbolurile jocului

Hall of the Mountin continue diverse simboluri, inclusiv K, Q, J, A si 10, zece regi si patru troli. Trolul cu cea mai mare valoare valoreaza 2x, 7x, 5x sau 40x pariul plasat.

Jocul de pacanele este foarte popular multumita celor trei nivele de joc. Fiecare nivel este echipat cu caracteristici speciale inedite, inclusiv symbol upgrade block si whirling wild block. Exista, de asemenea, si o runda bonus de rotiri gratuite, urmate de smashing blocks.

Per total, Hall of the Mountin este un joc de pacanele grozav, cu un mare potential. Jucatorii pot castiga pana la 7.325x pariul initial plasat la fiecare rotire, alaturi de un multiplicator de pana la 15x pariul plasat.

No comments

Leave a Reply