Alege Pacanele

Hot Sync

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Hot Sync

Jocuri Pacanele Hot Sync Online GratisHot Sync este un joc de pacanele echipat cu 5 role si 20 de linii castigatoare, lansat de Quick Spin, ce poate fi jucat pe toate dispozitivele. Este un video slot tropical, ce iti poate aduce castiguri de pana la 2848x pariul plasat, la fiecare rotire. Jocul de pacanele este echipat cu simboluri clasice, distractie multa si culor vii, pe un fundal indraznet. Pariul ce poate fi plasat variaza intre 20p si 100 EUR la fiecare rotire. Structura este intuitive, iar navigarea se face cu usurinta. Muzica de fundal este soft techno si creaza o atmosfera relaxanta in joc.

Jocuri Pacanele Hot Sync Online Gratis

Jocul este echipat cu numeroase caracteristici speciale interesante, de la simbolul Hot Sync Wild, desenat cu o sageata rosie pe un fundal galben, la runda bonus de rotiri gratuite ce se va desfasura pana cand toate rotirile gratuite sunt consummate. Aceasta runda nu poate fi redeclansata. Mai exista si simboluril wild suplimentare si simboluri scatter desenate cu inscriptia Bonus Game.

Simbolurile jocului

Simbolurile disponibile in acest joc de pacanele sunt foarte bine realizate si prezinta: cirese, lamai, prune, pepeni, clopotei, cifra 7 rosie, stelute si diamante. Cel mai valoros simbol este simbolul wild, care are capacitatea de a inlocui simboluri obisnuite, cu exeptia simbolului scatter si a simbolului Hot Sync wild, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul wild iti poate aduce castiguri de pana la 50x pariul plasat sau 1000 de monede, atunci cand se afiseaza in numar de 5 pe o linie catsigatoare.

Hot Sync este un jou video slot usor de jucat si foarte volatil. Castigul maxim este in valoare de 2848x pariul total plasat. Poti juca acest video slot in cazinourile: Casumo, Leo Vegas, Mr. Green, etc.

No comments

Leave a Reply