Alege Pacanele

Dwarfs Gone Wild

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Dwarfs Gone Wild

Jocul de cazino online Dwarfs Gone Wild gratuitLansat in 2018, Dwarf Gone Wild este un video slot ce se desfasoara intr-o mina si este inspirat de faimoasa poveste Alba ca Zapada si cei sapte pitici care sapa dupa nenumarate comori. Jocul de pacanele te va provoca sa ajuti cat mai multi pitici sa obtina cat mai multe pietre pretioase. Pe masur ace te joci, vei avea sansa de a utiliza puterile piticilor si de a te bucura de numeroasele caracteristici speciale: extra freebies, full-reel wilds, throwback wilds, free wilds si multiplicatoare de pana la 5x pariul initial plasat.

Jocul de cazino online Dwarfs Gone Wild gratuit

Dwarf Gone Wild este un extraordinar video slot echipat cu 5 role si 20 de linii castigatoare. Pariul minim ce poate fi plasat este de 20p la fiecare rotire sit e vei putea alatura piticilor in cautarea de comori. Jocul de pacanele este echipat si cu o oglinda magica ce permite jucatorilor sa obtina doua respin-uri sip ana la de 300 de ori mai multe simboluri cu valoare mare ce se afiseaza pe role. Jocul se desfasoara, in principal, in jurul caracteristicii Golden Minecraft Free Spins Bonus. Pe masura ce te adncesti in mina (in functie de cati pitici ai deblocat), vei avea pana la 7 pitici disponibili. Fiecare pitic isi va afisa abilitatile in timpul rotirilor gratuite.

Simbolurile jocului

Dwarf Gone Wild este echipat cu 3 simboluri cu valoare mica, reprezentate de literal A, K si Q. Cei sapte pitici si Alba ca Zapada reprezinta simbolurile premium ale jocului. Alba ca Zapada aduce castiguri de pana la 60x pariul initial plasat. Simbolul wild este si el disponibil si are aceeasi valoare ca si Alba ca Zapada.

Dwarf Gone Wild este un joc de pacanele interesant, echipat cu un simbol special ce aduce pana la 1200x pariul initial plasat. Exista si o caracteristica 5x bonus disponibila in joc.

No comments

Leave a Reply