Alege Pacanele

Fairy Gate

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fairy Gate

Jocul de cazino online Fairy Gate gratuitFairy Gate este un video slot realizat cu o grafica foarte buna, a carui actiune se desfasoara intr-o padure vrajita, plina de zane. In timpul jocului, zanele apar pe role in timpul zilei, iar noaptea doar in caracteristica bonus. Acest joc de cazino online este inspirit de magia celor patru zane, fiecare reprezentata prin culori diferite.

Jocul de cazino online Fairy Gate gratuit

Fairy Gate este un joc de cazino online echipat cu 5 pana la 7 role si 20 de linii castigatoare. Jocul de pacanele poate fi jucat atat pe smartphone si tableta, cat si pe PC. Jucatorii pot plasa pariuri intre 20p si £100 pentru fiecare rotire. Jocul ofera doua caracteristici bonus principale. Exista o caracteristica Fairy Wild Respins ce poate fi folosita oriunde. Jocul se desfasoara cu toate cele 5 role active. Un panou Quickspin este adaugat in jocul de baza, permitand ajustarea pariurilor totale sau activarea rotirilor automate.

Simbolurile jocului

Rolele jocului de cazino online prezinta diverse simboluri, inclusiv A, K, Q si J si cele 4 zane. Zana rosie este cel mai valoros simbol si aduce castiguri de 20x pariul plasat, atunci cand se afiseaza de 5 ori pe o linie castigatoare. Mai exista si alte simboluri, inlusiv simbolul wild si sfera, care este simbolul sctter si declanseaza aparitia a inca doua role.

Aparitia a trei simboluri bonus scatter declanseaza caracteristica Fairy Wild Free Spin. Rata de castig a jucatorului este de 96,66%, iar castigul maxim este de 400x pariul plasat.

Fairy Gate este un joc de pacanele distractive, recomandat tuturor celor in cautarea unui video slot extraordinar.

No comments

Leave a Reply