Alege Pacanele

Durian Dynamite

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Durian Dynamite

Jocuri Pacanele Durian Dynamite Online GratisCe stim despre acest video slot? Durian Dynamite este un joc de pacanele classic, cu fructe, foarte distractiv, echipat cu caracteristici speciale inedite. Jocul de pacanele este echipat cu 3 randuri pe care castigurile vor exploda, rotiri rapide si o caracteristica interactive shooting wild.

Jocuri Pacanele Durian Dynamite Online Gratis

Durian Dynamite este un fantastic festin cu fructe. Acesta se declanseaza atunci cand un symbol wild se afiseaza pe rolele aparaului de pacanele. Scopul jucatorului este de a afisa simboluri wild pe role, pentru a crea cat mai multe combinatii castigatoare posibile. Atunci cand un simbol wild se loveste de un alt simbol wild Dynamite, ambele vor exploda, fiecare aducand inca 2 simboluri wild. Aceste noi simboluri wild vor fi afisate pe o pozitie unica. Daca se intampla ca un simbol wild sa se afiseze peste un alt simbol Dynamite wild, acesta se va imparti in doua simboluri wild. Procesul va continua pana cand nu vor mai exista explozii pe role si nici nu mai exista simboluri wild Dynamite.

Simbolurile jocului

Jocul de pacanele incepe cu clasicele simboluri ale cartilor de joc afisate in partea de jos a jocului. In partea de sus, jocul continua cu pepeni, prune, struguri si portocale. Durian este simbolul wild al jocului de pacanele si are capacitatea de a inlocui alte simboluri pentru a forma combinatii castigatoare. Durian Dynamite este echipat si cu simboluri scatter. Trei simboluri scatter sunt necesare pentru a declansa trei rotiri gratuite.

Daca esti in cautarea unui joc de pacanele profitabil si exploziv , Durian Dynamite este perfect pentru tine. Acest joc cu fructi iti poate aduce castiguri de pana la 2000x pariul initial plasat.

No comments

Leave a Reply