Alege Pacanele

Crystal Queen

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Crystal Queen

Jocuri Pacanele Crystal Queen Online GratisInspirat direct de filmul Disney Frozen, Crystal Queen este un video slot online perfect lansat de producatorul de jocuri de pacanele, Quickspin. Este un video slot extrem de distractive cu care te poti delicta nopti intregi. Inspirandu-se din filmul Frozen, p regina a ghetii va inghetat totul pe parcursul jocului. Asta inseamna ca totul se transforma in gheata pe masura ce joci, de la liniile castigatoare, la simbolurile jocului de pacanele. Scopul tau principl este sa le lasi sa se topeasca sis a te bucuri de mai multe linii castigatoare si de extra multiplicatoare.

Jocuri Pacanele Crystal Queen Online Gratis

Inspirat de povesti de iarna, Crystal Queen este un video slot echipat cu 5 role si 20 de linii castigatoare ce pot fi crescute la 32, 44 si 56. Liniile castigatoare vor creste in functie de numarul de castiguri consecutive pe care il incasezi. Pe masura afisezi combinatiile castigatoare, caracteristica swooping reel te va purta pe un nou rand ce se dezgheata, adaugand astfel mai multe linii castigatoare. Ca si jucator, atunci cand incasezi trei castiguri consecutive, vei primi 6 randuri extra, moment in care multiplicatorul ca putea avea valoarea de 2x, 3x sau 5x pariul initial plasat.

Simbolurile jocului

Acest video slot este echipat cu un symbol wild classic, ce poate fi afisat pe rolele 4 si 5. In runda bonus de rotiri gratuite, poate fi afisat pe rolele 1, 2, 3 si 5. Caracteristica de rotiri gratuite aduce un spreading wild pe randurile 2, 3 si 4. Bonusul de rotiri gratuite este activat atunci cand trei simboluri scatter sunt afisate, inclusiv un cerc rosu is un symbol de aur.

Crystal Queen este un joc de pacanele ce ofera caracteristici foarte profitabile. Poti castiga pana la 850x pariul initial plasat.

No comments

Leave a Reply