Alege Pacanele

Bigbot Crew

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Bigbot Crew

Bigbot Crew gratis joc ca la aparate onlineJocul Big Bot Crew este un slot machine ce oferă jucătorului posibilitatea de a intra intr-o lume SF in care sa se bucure de actiune si castiguri grozave. Este un joc de pacanele de roboti sau boti, iar personajul principal este un bot. Aspect mai realist se realizează datorită graficii animate utilizate în jocul de pacanele. Acest lucru face ca jocul să fie interactiv și distractiv.

Bigbot Crew gratis joc ca la aparate online

Acest slot machine este echipat cu 40 de linii castigatoare active și 5 randuri pe 4 role. Pentru a putea juca, vei avea nevoie de 40 de linii active. Pariul minim ce poate fi plasat in acest slot machine este de 0,40 USD, iar pariul maxim este de 100 USD, ceea ce înseamnă că fiecare linie castigatoare poate avea o valoare maxima de 2,50 USD. Jocul de pacanele are o rata de castig a jucatorului de 96,58%. Tema metropolei asiatice este folosită ca fundal iar jocul ii are ca personaje principale o banda de indivizi inteligenți (Joaquin, Danielle și Matsuo) care construiesc roboți foarte avansați.

Simbolurile jocului de pacanele

Big Bot Crew slot machine este echipat cu 11 simboluri – 9 simboluri obișnuite, un simbol scatter și un fully stacked wild. Jocul cuprinde, de asemenea, si un simbol fully stacked 4 by 1 wild, numit WildBot BigBot. O rotire gratuită este declanșată atunci când două sau mai multe simboluri wild BigBot aterizează se afiseaza pe aceeasi sectiune dee bază a jocului de slot machine.

In timpul jocului, poti obtine un castig de 5200x pariul initial plasat; totusi, acest lucru este puin probabil sa se intample. Exista, totusi, sanse mari sa obtii intre 1000x si pana la 3000x pariul initial plasat.

BigBot Crew este un slot machine distractiv, iar numeroasele castiguri si simboluri speciale te vor fascina.

No comments

Leave a Reply