Alege Pacanele

Divine Dreams

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Divine Dreams

Jocul de cazino online Divine Dreams gratuitDivine Dreams este un joc de cazino online inovativ. Este un video slot foarte distractiv, cu un potential foarte mare. Pregateste-te sa pornesti in Aventura ce iti poate aduce castiguri de pana la 7200x pariul initial plasat. Actiunea jocului de pacanele te va purta in adncul padurii tropicale indoneziene, in cautarea Zeitei Bogatiilor si Prosperitatii.

Jocul de cazino online Divine Dreams gratuit

Fundalul video slotului prezinta padura tropicala pe timpul noptii. Grafica extraordinara si animatiile detaliate au facut ca acest video slot sa fie perfect pentru cei ce apreciaza calitatea. Divine Dreams este un joc de cazino online echipat cu 5 role si 243 de moduri de castig. Numarul mare de moduri de castig este un avantaj enorm, deoarece jucatorul nu mai este limitat la un anumit numar de jinii castigatoare. Acest video slot este echipat cu caracteristici speciale ce include: bonus wheel care aduce jucatorilor sansa de a alege din re-spin-uri, multiplicatoare, rotiri gratuite si extra wild-uri la fiecare rotire. De asemenea, jocul de cazino online este echipat si cu caracteristica auto -play ce permite intre 10 si 1000 de rotiri consecutive neintrerupte.

Simbolurile acestui video slot

Simbolurile prezente in joc sunt cele 5 pietre logografice cu valoare mica si 5 simboluri clasice reprezentand animale (elefanti, pesti, castor, testoase si maimute). Dintre toate, elefantul este simbolul cu cea mai mare valoare si aduce castiguri de 15x pariul initial plasat. Floarea de lotus este simbolul wild al jocului si are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri.

In centrul jocului se afla bonus reel, care se activeaza in timpul rotirilor gratuite si a jocului de baza. Alte caracteristici speciale pot aparea in timpul utilizarii bonus wheel: simbolul mega respins, simbolul super respin, si simbolul ying yang wild.

Ca si jucator de cazino online, te vei indragosti de tot cee ace iti ofera video slotul Divine Dreams.

No comments

Leave a Reply