Alege Pacanele

Aztec Empress

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Aztec Empress

Aztec Empress gratis joc ca la aparate onlineCivilizatia Americii de Sud si Centrale a fost intotdeauna sursa fertila de inspiratie si fascinatie. Aztec Empress este un joc de cazino dezvoltat in cadrul Casino Technology si se bazeaza pe un joc deschis, dar si clasic, care ofera castiguri mari cu caracteristici solide si de miza. Este timpul sa va faceti propriul drum in jungla din Mexic si trebuie sa aratati curajul, astfel incat sa puteti fi considerat in valoare de comoara azteca.

Aztec Empress gratis joc ca la aparate online

 

Aztecii fusesera cunoscuti ca razboinici aprigi si puteau castiga peste multe teritorii si au facut prea multe bogatii. Totul in acest slot video va reflecta bogatia aztecului cu fundalul bogat si simbolurile bobinelor care au fost decorate. Exista un zid in spate si este decorat cu forma abstracta si pietre pretioase. Rotile au prea mult spatiu in prim-plan.

In partea de jos, exista o bara de comenzi voluminoase care face jocul sa para clasic. Matricea jocului este de 15 linii de castig, cu 5 role de rotire. Cand combinatia castigatoare apare pe aceste linii, acestea vor declansa recompensele in functie de simbolul implicat in castig si pariul.

Simboluri de joc

Simbolurile slotului video incep cu cartile de joc Ace, Rege, Regina, Jack, 10 si 9. Acestea sunt cele mai comune si platesc incepand cu 5 pana la 150 de credite. Simbolurile cu plata inalta sunt razboinicii azteci, cuceritori, masti de aur, topor de ceremonie si pumnal. Imparateasa jocului este salbatic in timp ce piramida este imprastiata.

No comments

Leave a Reply