Alege Pacanele

Banana Party

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Banana Party

Jocuri Pacanele Banana Party Online GratisBanana Party slot este un joc de pacanele Casino Technology. Se bazeaza pe 25 de linii de plata si pe role de 5×3. Cu acest joc de cazino, nu trebuie sa asteptati sa vedeti ceva care nu este obisnuit. Linii de castig sunt de 25 si au fost impartite in doua grupuri diferite, care pot ajuta jucatorul sa castige din stanga sau din dreapta.

Jocuri Pacanele Banana Party Online Gratis

Simbolurile obisnuite date de partidul Banana, atunci cand sunt puse impreuna, pot fi prea apetisante si vor fi umplute cu minerale si vitamine, dar pentru acest joc, singurele beneficii pe care le obtineti sunt castigurile mari.

Simboluri de joc cazino

Simbolurile care se asteapta sunt delicii fructe, cum ar fi merele, pepeni verzi, grapefruit, boabe si lamai. Pepenele de pepene sunt dulci si platesc 200 de monede pentru a obtine 5 simboluri. Cel mai mare simbol platit este clasicul 7, iar cand vine vorba de bobine, castigi un bonus in numerar de 500 de monede. Scatter este o banana pe jumatate curata. Acesta va inlocui un alt simbol, dar un simbol scatter; acest lucru inseamna ca veti fi liberi sa o mutati sau sa o utilizati pentru a schimba intregul simbol obisnuit nedorit. Scopul este de a obtine cel mai bun simbol platitor posibil. Este mai bine sa consultati tabelul de plati pentru a cunoaste combinatia care ar putea functiona mai bine pentru tine.

Obtinerea a trei salbatice intr-un singur rand, va da 40 de monede gratuite si obtinerea a 4 salbatice da 750 de monede. Prin obtinerea a 5 salbatice, atunci jucatorul primeste 1.000 de monede.

No comments

Leave a Reply