Alege Pacanele

Pyramid of Gold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Pyramid of Gold

Joaca gratis pacanele Pyramid of Gold onlineSlotul video Pyramid of Gold este un joc de cazino dezvoltat de Casino Technology si are tema Egiptului. Jocul este mai mult decat un simplu joc, iar grafica arata incantatoare. Fundalul jocului este un zid misterios, plin de hieroglife arcane, cu torte de ulei care umbresc lumina infricosatoare pentru a crea o atmosfera perfecta pe role inainte ca povestea sa se deschida.

Joaca gratis pacanele Pyramid of Gold online

 

Caracteristicile jocului sunt 50 de linii de plata, 4 randuri si 5 role. Exista multe oportunitati care sunt suficiente pentru care vor transforma fiecare pariu in victorie, chiar daca ar putea fi mici. Pentru a castiga mai mult, este recomandat ca jucatorul sa activeze cat mai multe linii, deoarece moneda poate fi evaluata incepand de la 1 cent pana la 10 centi.

Simboluri de slot video

Simbolurile care vor fi gasite in acest joc, toate se bazeaza pe Egipt ca o mitologie egipteana sau tara. Simbolurile jocului de baza au fete infricosatoare si mascate, cartile care au fost luate in considerare, incepand cu J, Q, A si K, panterul feroce si vulturul de aur. Masca berbera plateste cea mai mare suma de la obtinerea a cinci premii pana la castigarea a 400 de monede. Simbolul salbatic este un idol de aur care este un Faraon fictiv. Prin obtinerea de salbaticie, atunci jucatorul este capabil de a obtine 1.000 de monede deodata. Scatterul este Pyramid of Gold pe cont propriu si trei dintre ele vor debloca cele 5 rotiri gratuite. Alegerea culorii sau costumelor cartii date dupa ce ati castigat, puteti cvadrupleaza sau dubla castigurile.

No comments

Leave a Reply