Alege Pacanele

8 Dragons

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

8 Dragons

8 Dragons gratis joc ca la aparate online8 Dragons slot game” este un joc de pacanele gratuit ce are ca tema dragonii. Jocul are un design frumos si un fundal rosu, bine incadrat in tema. Chiar daca jocul are simboluri de carti de joc, acestea nu vor interfera cu intreg jocul. Este jocul de aparat de pacanele ideal pentru jucatorii ce apreciaza pariurile mici si caracteristicile speciale fabuloase.

8 Dragons gratis joc ca la aparate online

8 Dragons slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu 5 role si 20 de linii castigatiare. Valoarea monedei incepe de la 50 de centi, iar pariul maxim este de 100 de dolari pentru fiecare rotire. Jackpot-ul jocului este de peste 5000 de monede; totusi, jucatorul se poate bucura de castiguri uriase alaturi de caracteristicile speciale si rundele de rotiri gratuite disponibile in joc. Tabelul castigurilor iti ofere informatii amanuntite despre caracteristicile speciale, castiguri si simboluri. Poti folosi si butonul auto play. Atunci cand folosesti combinatia de butoane Space si Enter, vei putea invarti sau opri rolele aparatului de pacanele.

Simbolurile jocului includ: cosuri, monede de aur, testoase, dragoni mov si tigri. Simbolurile speciale ale jocului sunt Dragon de Aur care este si simbolul wild si inlocuieste toate celelalte simboluri, formand combinatii castigatoare. Totusi, nu poate inlocui simbolul scatter. Dragonul wild apare pe rolele 2, 3 si 4 si apare apoi in doua grupuri. Atunci cand intreaga gama de simboluri wild este disponibila in jocul normal, castigurile se multiplica x2. Simbolul scatter este Red Pouch si va activa rotirile gratuite.

No comments

Leave a Reply