Alege Pacanele

888 Dragons

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

888 Dragons

Joaca gratis pacanele 888 Dragons online888 Dragons slot game” este un joc de pacanele gratuit ce are o tema clasica. Este un joc de aparat de pacanele bazat pe stilul asiatic, in care te vei intalni cu patru dragoni de culori diferite. 888 Dragons slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu 3 role, 3 randuri si o linie castigatoare. Daca esti in modul demo, vei avea la dispozitie circa 5000 de monede pentru a te juca. Acest joc nu este echipat cu jocuri bonus, scatter sau wild. Totusi, este posibil sa castigi 1000 de monede daca reusesti sa afisezi 3 simboluri diferite pe rolele aparatului de pacanele.

Joaca gratis pacanele 888 Dragons online

Poti incepe jocul in versiunea demo. Este usor sa ai noroc in acest joc. Poti afisa dragoni la fiecare rotire poti afisa dragoni si poti incasa castigurile. Aspectuljocului este simplu dar bine realizat. Jocul se bazeaza pe simboluri cu care nu poti interactiona. Nu vei avea caracteristici speciale, asa ca daca vrei caracteristici bonus, trebuie sa mergi in alt joc.

Jocul este bine realizat, iar muzica de fundal aminteste de perioada in care ar fi existat dragonii. Pentru a castiga, jucatorul trebuie sa afiseze imagini identice pe linia castigatoare. Combinatiile castigatoare sunt aleatorii . atunci cand se afiseaza combinatia castigatoare, valorile si numerele afisate pe role vor fi acordate jucatorului.

No comments

Leave a Reply