Alege Pacanele

Gold Train

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gold Train

Jocuri Pacanele Gold Train Online GratisGold Train slot game” este un joc de pacanele gratuit cu 3 role si 3 linii castigatoare. Jocul se poate juca pe majoritatea dispozitivelor mobile, iar fiecare rotire valorea 3p. La inceputul jocului, vei fi purtat in epoca de aur a cailor ferate. Jocul are o caracteristica bonus progresiva in care trenul de aur aduce premii in bani. Exista un numar nelimit de premii pe care jucatorul le poate castiga.

Jocuri Pacanele Gold Train Online Gratis

Gold Train slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit. Acum este momentul sa sarbatorim epoca de aur a cailor ferate prin trenul de aur. Cea mai interesanta caracteristica a jocului este caracteristica bonus in care jucatorul poate primi pana la 10 bagaje din care vor iesi premii. Este momentul sa iei loc si sa incepi sa joci. Rolele aparatului de pacanele se vor invarti pentru pariuri intre 3p si 15 dolari.

Tichetul argintiu este simbolul scatter al jocului. Daca reusesti sa afisezi 3 astfel de simboluri, vei declansa caracteristica bonus. Trenul de aur te poate purta in jurul ecranului. Fiecare transport se poate goli pentru a descoperi valoarea moneddei. Aceasta se va adauga la celelallte, descoperind castigul total al jucatorului.

Poti primi simbolul upgrade inainte de a declansa caracteristica, astfel incat sa poti incasa premiile din diverse vagoane. Vagoanele pot face un upgrade al simbolurilor pentru a spori castigurile. Jocul se adreseaza celor ce apreciaza jocurile clasice si actiunile de baza.

No comments

Leave a Reply