Alege Pacanele

Wins of Fortune

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Wins of Fortune

Jocuri Pacanele Wins of Fortune Online GratisWins of Fortune este un video slot lansat de Quick Spin. Actiunea jocului de pacanele se desfasoara in Asia, iar fundalul prezinta aceasta regiune superba. Peisajul este frumos si iti induce o stare de relaxare. Tema video slotului ii are in centrul atentiei pe luptatorii de arte martiale.

Jocuri Pacanele Wins of Fortune Online Gratis

Jocul de pacanele este echipat cu optiunea autoplay, ce face ca rolele sa se invarta fara intrerupere, intre 10 si 1000 de ori. Pariul minim ce poate fi plasat este de 0,2, iar cel maxim de 100. Gama de pariere variaza intre 76 si 259. Structura jocului este de 75 de moduri de castig, 1 re-spin are 90 de moduri, 2 re-spin are 154 de moduri, 3 re-spin are 164 de moduri, 4 re-spin are 259 de moduri, iar super re-spin are 259 de moduri. Combinatiile castigatoare cuprind minim 3 simboluri identice afisate pe role, in orice pozitie.

Video slotul este echipat cu caracteristica re-spin on any win, unde o combinatie castigatoare declanseaza automat un re-spin. Aceste re-spin-uri pot fi redeclansate. Jocul mai ofera si un Neat Re-spin, care se activeaza dupa cel de-al patrulea respin castigator. Jocul continua cu aceste re-spin-uri pana cand nu mai exista simboluri castigatoare. Simbolul wild disponibil in joc are capacitatea de a inlocui alte simboluri, pentru a forma combinatii castigatoare.

Simbolurile jocului

Jocul este echipat cu 5 tipuri de pietre pretioase, de diverse culori: roz, verde, albastru, albastru deschis si turcuaz. Alte simboluri pe care le vei intalni in joc sunt: maestrul, omul maimuta, porcul si omul albastru.

No comments

Leave a Reply