Alege Pacanele

Ghost Pirates

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Ghost Pirates

Jocul de cazino online Ghost Pirates gratuitGhost Pirates la prima vdere arata ca un slot online, cu efecte sonore normale si grafica reusita, dar acest joc a avansat de la acel nivel. Jocul nu contine linii de plata ca la pacanele, dar are pana la 243 diverse moduri de pariu. Aceasta include insa celebrele simboluri wild si scatter clasice.

Jocul de cazino online Ghost Pirates gratuit

Un lucru unic despre acest slot video este ca este fara linii de pariu. Acesta dispune de un panou cu butoane de joc cu 3, 9, 27, 81 si 243 moduri castigatoare. Mai avem de ales intre unu pana la cinci niveluri de pariu si acest lucru va ofera o sansa pentru castigul maxim de pana la 54,750 euro daca jucati cu bani reali. Castigurile se contorizeaza de pe stanga la dreapta. Primul simbol de pe combinatia castigatoare trebuie sa apara pe prima rola. La Ghost Pirates domina caracteristica simbol wild. Simbolul inlocuieste toate celelalte simboluri chiar si pe cel scatter. Comoara este simbolul scatter, simbolul poate sa nu apara in mod necesar pe o linie de plata activa si trebuie sa apara de trei sau mai multe ori consecutiv, astfel incat sa fie eligibil pentru o plata.

Ghost Pirates este un slot clasic cu pirati, care include simboluri tematice cum ar fi maimuta, papagalul, capitanul si Jolly Roger. Jocul este excelent de la grafica, la simbolurile sale wild si la modul de rotiri gratuite si pana la cele 243 variante de castig. Puteti selecta numarul de moduri de pariuri pe care intentionati sa activati si alegerile variaza de la 3 la 243. Randul din mijloc este intotdeauna activat si la selectarea jocului cu trei feluri de pariuri, rola din partea stanga va fi singura verticala activa.

Numatul de rotiri gratuite pe care le primiti depinde de numarul de moduri de pariere pe care se joaca si cat de multe simboluri scatter veti prinde intr-un rand. Slotul Ghost Pirates are cinci role si trei randuri. Puteti alege intre cinci niveluri de pariu distincte si valorile monedei variaza de la 0.01 la 0.50 euro. Tu ai sansa de a juca jocul in ecran complet si exista controale pentru efectele sonore si optiunea de auto-play. Toate acestea sunt incluse intr-un joc uimitor si misterios care te va distra si va oferi o grafica minunata si caracteristici interesante suplimentare.

No comments

Leave a Reply