Alege Pacanele

Treasure Island QuickSpin

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Treasure Island QuickSpin

Joaca gratis pacanele Treasure Island QuickSpin onlineAsa cum sugereaza si numele, Treasure Island este un joc de pacanele despre comori nebanuite. Fundalul slotului video prezinta palmieri, comori sim area. Este scenariul perfect pentru descoperirea comorilor. Jocul de pacanele este pe placul tuturor celor ce iubesc jocurile cu pirati si vanatori de comori. Aspectul visual este placut.

Joaca gratis pacanele Treasure Island QuickSpin online

Video slotul este echipat cu 5 role, 4 randuri si 40 de linii castigatoare. Pariul minim ce poate fi plasat este de 0,5, iar cel maxim este de 100. Caracteristica autoplay este inclusa in joc. Poti alege ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta fara intrerupere de 10 pana la 1000 de ori.

Pentru activarea bonusului, trebuie sa afisezi 3 simboluri scatter I acelasi timp. Aceaste simboluri scatter iti pot aduce castiguri instantanee, bonusuri treasure hunt sai rotiri grauite. Exista si caracteristica pirate attack. Doua simboluri wild, reprezentate de butoaie, trebuie afisate simultan, pentru a declansa aceasta caracteristica. Piratii vor trage 2 sau 3 bile de tun si vor crea simboluri wild pe rolele aparatuli de pacanele.

Exista si caracteristica bonus Island Hop. Pentru a intra in posesia bonusurilor, trebuie sa alegi una din insule. Premiul poate include rotiri gratuite, castiguri instantanee sau alte caracteristici speciale activate de rotirile gratuite. O alta caracteristica disponibila in acest video slot este bonusul Treasure Hunt.

Simbolurile joucului

Piratii din joc reprezinta simbolul scatter. Alte simboluri cu care te vei intalni in joc sunt: vapoare, tunuri, harti ale comorilor, aur ingropat si colonisti.

No comments

Leave a Reply