Alege Pacanele

Tigers Glory

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Tigers Glory

Jocuri Pacanele Tigers Glory Online GratisActiunea jocului de pacanele Tigers Glory se desfasoara in epoca imperiului roman. In acele vremuri, gladiatorii erau foarte cunoscuti, deoarece luptele lor se desfasurau in fata unui public numeros. Acesti barbari erau desemnati sa distreze oamenii si, uneori, chiar sa se lupte cu tigrii. Jucatorii fascinati de luptele cu gladiatori, se vor distra cu acest joc de pacanele.

Jocuri Pacanele Tigers Glory Online Gratis

Caracteristica bonus de rotiri gratuite este declansata de simbolul tigrului furios. Vom vedea o lupta intre tigru si gladiator. Daca lupta este castigata de tigrul fioros, simbolul se blocheaza pe loc pana la finalul rundei bonus de rotiri gratuite. Rotirile gratuite pot veni in numar de maxim 6. Simbolul bonus scatter declanseaza bonusul Tiger Free Spins. Trei simboluri bonus aduc 7 rotiri gratuite, 4 simboluri bonus aduc 10 rotiri gratuite, 5 simboluri bonus aduc 15 rotiri gratuite, iar 6 simboluri bonus aduc 20 de rotiri gratuite.

Video slotul poate fi jucat atat pe telefon, cat si pe tableta si laptop. Jocul de pacanele este echipat cu caracteristica autoplay, ce permite ca rolele aparatului sa se invarta fara intrerupere pentru un anumit numar de ori. Autoplay-ul activeaza intre 10 si 1000 de rotiri neintrerupte. Video slotul este echipat cu 6 role si 4 randuri. Pariul ce poate fi plasat in acest joc de pacanele variaza intre 0,2 si 100. Exista 4096 de moduri de castig in acest video slot. Jucatorul poate castiga pana la 12.000x pariul initial plasat.

Simbolurile jocului

Jocul de pacanele continue un simbol wild care are capacitatea de a inlocui alte simboluri, cu exceptia tigrului furios si a simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. In total, exista 11 simboluri.

No comments

Leave a Reply