Alege Pacanele

Tokyo Nights

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Tokyo Nights

Tokyo Nights gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Tokyo Nights se bazeaza pe tema japoneza. Chiar daca este o tema evidenta, exista diferite lucruri care continua cu acest joc. Jocul se simte si arata impresionant si ofera caracteristici speciale. Jocul acesta de pacanele este cu 25 de linii de plata si cu 5 role. Tema este despre viata de noapte a japonezilor. Exista referiri la lucruri ciudate si yakuza. Fundalul jocului a pus tonul la despre ceea ce este jocul.

Tokyo Nights gratis joc ca la aparate online

Jocul are multe simboluri care se vor potrivi cu tema. Sunt gangsteri, ninja si Geisha Girls. Totul despre joc este perfect adaptat.
Tokyo Nights are un departament bonus, dar runda lor bonus este printre cele mai ciudate runde pe care le-ati jucat vreodata. Cand va aflati in runda bonus, ar trebui sa alegeti o sticla de sake si sa o dati unui sef pentru a o bea. Cand el este in masura sa supravietuiasca, atunci veti obtine premiul si aceasta runda se opreste. Chiar daca pare ciudat, dupa ce ati jucat ceva timp, va obisnuiti sa castigati cu ea.

Caracteristici speciale

In plus fata de jocul bonus, jocul de pacanele are si scatter si wilds care ofera jucatorului o sansa de a castiga mai mult. Un simbol salbatic inlocuieste alte simboluri de baza si poate completa combinatia castigatoare, dar bonusul de scatter va da premiu in bani indiferent daca este pe linii de plata active sau nu. Pentru a juca acest slot video trebuie sa decideti cu privire la liniile de castig cu care doriti sa jucati si valoarea rotatiei poate incepe de la 1 cent pana la 50 de centi pe fiecare linie.

No comments

Leave a Reply