Alege Pacanele

Fish and Chips

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fish and Chips

Joaca gratis pacanele Fish and Chips onlineFish & Chips este un slot video cu 25 de linii de plata si cu 5 role. Oceanul si marea acestei planete urmeaza sa fie explorate pe deplin. Ele sunt pline de multe creaturi misterioase, cu bogatiile inca de gasit. Jocul acesta de pacanele ii invita pe jucatori sa-si tina respiratia si sa se scufunde sub suprafata apei pentru a afla aceasta parte a lumii ca este inca ascunsa. Cand te intorci, buzunarele tale vor fi pline cu bani suficiente.

Joaca gratis pacanele Fish and Chips online

 

Caracteristicile jocului de pacanele

Fish & Chips este un joc de tip slot video imersiv si se intampla pe un fund de mare. Jucatorii sunt inconjurati de diferite creaturi marine. Ecranul jocului arata ca si cum ar fi fost scufundat, iar valurile de apa se deplaseaza in orice directie si reflecta lumina soarelui. Tamburele transparente cu ajutorul butonului va fac sa admirati recifele de corali cu naufragiul care se afla la o anumita distanta de rotatie.

Simboluri de joc

Simbolurile jocurilor de pacanele Fish & Chips se amesteca cu cele clasice cu creaturi originale. As, Rege, Regina, Jack si 10 sunt disponibile pe role si pot declansa recompensele incepand de la 4 pana la 125 de credite. Alte simboluri ale jocului de pacanele includ o stea de mare, o ancora, o harta de comori, un crab zambitor cu bancnote. Aceste simboluri speciale pot face castigul care ajunge pana la 1000 de credite.
Linii de plata ale acestui slot video sunt fixe, iar simbolurile vor aparea pe aceste role si pot declansa premiul in bani in joc. Puteti seta pariul utilizand butoanele in sus sau in jos.

 

No comments

Leave a Reply