Alege Pacanele

The Grand

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

The Grand

Jocuri Pacanele The Grand Online GratisJocul de pacanele Grand este lansat de Quickspin si ofera jucatorilor sansa de a trai o viata de lux. Inspirat partial de The Great Gatsby, video slotul ofera o experienta memorabila. Stilul Art Deco al jocului te poarta inapoi un Hollywood-ul anilor ’20.

Jocuri Pacanele The Grand Online Gratis

Pariul minim ce poate fi plasat este de 0,2, iar cel maxim este de 100 la fiecare rotire. Jocul de pacanele este echipat cu 214 moduri de castig. Functia autoplay este si ea disponibila si poate face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta fara intrerupere pentru 10 pana la 1000 de ori. In partea dreapta, sub role, este butonul de play. Jocul este dotat si cu optiunea care face ca rotirea sa fie mai rapida.

Jocul are 6 role,fiecare capabila sa afiseze un anumit numar de simboluri. Prima si a doua rola pot afisa 3 simboluri, a treia si a patra rola pot afisa 4 simboluri, iar a cincea si a sasea rola pot afisa 5 simboluri. Alte caracteristici speciale disponibile in joc sunt: sync, simboluri wild si nudges. Optiunea sync sincronizeaza trei perechi de role de aceeasi dimensiune. Simbolurile wild creeaza 4-8 simboluri wild, iar nude muta rolele de la 1 la 3 o pozitie in sus sau in jos.

Simbolurile jocului

Simbolurile speciale ale jocului de pacanele includ: rotiri gratuite, bonusuri si simboluri wild. Trei sau mai multe rotiri gratuite vor declansa bousul de rotiri gratuite. The Grandomizer este declansat de 3 simboluri bonus. Simbolurile wild au capacitatea de a inlocui alte simboluri, cu exceptia simbolului bonus si al rotirilor gratuite, pentru a forma combinatii castigatoare. Gama de simboluri disponibila in joc include: pietre pretioase si carti de joc.

No comments

Leave a Reply