Alege Pacanele

Tales of Dr Dolittle

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Tales of Dr Dolittle

Joaca gratis pacanele Tales of Dr Dolittle onlineFi un bun doctor si petrece timp cu animalele tale favorite. Invata secretul castigurlui din jocul de pacanele Tales of Dr. Dolittle , lansat de Quickspin. Acesta este un video slot aventuros, cu multiplicatoare ce cresc la fiecare simbol wild afisat.

Joaca gratis pacanele Tales of Dr Dolittle online

Bazat pe faimoasa carte pentru copii, din 1920 si pe amuzantee filme, jocul de pacanele este echipat cu 5 role, 3 randuri si 25 de linii castigatoare, dar si cu caracteristici speciale grozave si bonusuri apetisante.

Caracteristicile jocului

Video slotul contine numeroase caracteristici speciale profitabile: rotiri gratuite, Respin, si Multiplier Wild.

Trei simboluri bonus afisate intr-o singura runda vor aduce 10 rotiri gratuite in runda de rotiri gratuite. O rotire in bonusul Free Spins ii aduce jucatorului un simbol wild multiplier.

Caracteristica Re-spin este declansata de combinatii castigatoare. Simbolurile castigatoare se vor bloca, in timp ce simbolurile ramase se vor roti. Castigul se acorda la finalul rundei de re-spin, adica atunci cand jucatorul nu mai castiga.

Simbolul Wild Multiplier aduce castiguri grozave, multiplicand castigurile din joc.

Simbolurile jocului

Cartile de joc sunt simbolurile cu cea mai mica valoare in acest video slot. Gama de simboluri include si animale: caini, cai, papagali, oi, dar sib arci si o poza a Dr. Dolittle. Vaporul este simbolul bonus, iar oaia este simbolul wild.

Jocul de pacanele nu este echipat cu jackpot, dar ofera un castig maxim posibil de pana la 250x pariul initial plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest video slot variaza intre €0,25 si €125.

No comments

Leave a Reply