Alege Pacanele

Rapunzels Tower

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Rapunzels Tower

Rapunzels Tower gratis joc ca la aparate onlineRapunzel’s Tower este un joc de pacanele lansat de Quickspin game, ce are ca tema frumoasa poveste a lui Rapunzel, printesa cu parul lung, inchisa in turn de o vrajitoare rea. Ea il asteapta la fereastra pe printul ce o va salva. Fundalul jocului prezinta cerul senin si turnul printre copaci. Poate fi zarit si parul lung al lui Rapunzel. Muzica de fundal este captivanta, iar ciripitul pasarilor te va incanta.

Rapunzels Tower gratis joc ca la aparate online

Video slotul este echipat cu caracteristica autoplay, ce face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta fara intrerupere pentru 10 pana la 1000 de ori. Exista 20 de linii castigatoare, iar pariul minim ce poate fi plasat este de 0,2, iar cel maxim de 100 la fiecare rotire. Jocul este echipat cu 3 randuri si 5 role. Exista si simboluri re-spin wild, foarte profitabile. Acestea sunt declansate de afisarea a minim 3 simboluri wild simultan. Simbolurile re-spin wild vor ramane pe pozitie si vor aduce re-spin-uri. Jocul continua pana la incasarea unui castig.

O alta caracteristica speciala este runda de rotiri gratuite. Atunci cand se afiseaza trei simboluri bonus simultan, vor fi acordate 10 rotiri gratuite. Daca se activeaza re-spin-urile, vor fi acordate 8 rotiri gratuite. De asemenea, exista si caracteristica Tower, unde este nevoie sa te urci turnul pentru a o salva pe Rapunzel.

Simolurile jocului

Video slotul include o gama variata de simboluri: carti de joc de la 9 la A, cu valori mici, regele, regina, iubitul lui Rapunzel si vrajitoarea cea rea, cu valori mari. Simbolul wild Rapunzel si re-spin wild sunt simboluri foarte profitabile in joc.

No comments

Leave a Reply