Alege Pacanele

Pirates Charm

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Pirates Charm

Joaca gratis pacanele Pirates Charm onlineDaca esti pasionat de jocurile de cazino simple, dar profitabile si interesante, acest joc de pacanele este perfect pentru tine. Pirates Charm te va purta intr-o aventura pe mare. La inceputul jocului, vei porni in aventura. Este un video slot plin de jafuri, crime si condamnari la moarte. Pe rolele aparatului de pacanele te vei intalni cu niste persoaneje cu un aspect infricosator.

Joaca gratis pacanele Pirates Charm online

Pirates Charm iti ofera aceeasi experienta de joc ca multe alte sloturi video din industrie. Pariul ce poate fi plasat in acest joc de pacanele vaiaza intre 0,2 si 100 USD la fiecare rotire, fiind potrivit atat pentru jucatorii incepatori cat si pentru cei experimentati. Jocul de pacanele este echipat cu o structura 5×3 si 243 de moduri de castig, dar si cu caracteristici speciale profitabile si aventuri de neuitat, cu este Treasure Chest Hunt. Rata de castig a jucatorului este de 96,49%, fiind astfel unul din cele mai profitabile jocuri de pacanele din industria jocurilor de cazino online. Noii jucatori vor beneficia de o experienta grozava. Alte caracteristici speciale disponibile in joc includ: Speed Up (rolele aparatului de pacanele se invart mai repede) si modul autoplay.

Simbolurile jocului

Simbolurile disponibile in acest video slot se impart in doua catergorii: simboluri cu valoare mica si simboluri cu valoare mare. Simbolurile cu valoare mare includ: femei pirat, carma si craniul cu sabii. Simbolurile cu valoare mica sunt cartile de joc de la 10 la A. Alte simboluri importante in joc sunt simbolul scatter si simbolul Mystery Charm (care declanseaza Stormy Extra Spins). Trei sau mai multe simboluri bonus afisate simultan pe role, vor aduce 10 rotiri suplimentare.

Modul inedit in care se joaca acest video slot si castigurile grozave pe care le ofera au facut ca acest joc sa fie foarte apreciat de jucatorii din intreaga lume.

No comments

Leave a Reply