Alege Pacanele

Mobster Lobster

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Mobster Lobster

Mobster Lobster gratis joc ca la aparate onlineDaca sunteti un fan al sefilor de sub apa, atunci ati ajuns la locul potrivit. Mobster Lobster nu este doar un homar anonim. El este mafia subacvatica! Cu el, exista pericol si risc, dar exista si o multime de premii.

Mobster Lobster gratis joc ca la aparate online

 

Acesta este un joc de cazino cu 5 tambururi si care are pana la 50 de linii de plata. Puteti plasa intre 0,01 si 2 monede la slotul video gratuit pe linie. Castigul maxim la acest slot video este de 500 de ori pariul. Regulile de aici sunt destul de simple in comparatie cu celelalte jocuri de la Genesis Gaming.

In afara de aceasta, veti gasi numeroase simboluri care sunt toate legate de tema subacvatica la acest slot. Exista o tabela de plata unde puteti verifica suma pe care o au fiecare simbol.

Simbolul pistoale incrucisate, dupa cum puteti vedea, este simbolul salbatic aici si este stivuit. Acest simbol se formeaza singur pe role. Poate inlocui toate celelalte simboluri prezente pe role, dar nu poate inlocui simbolul scatter. Oricum, simbolul scatter are propriile sale calitati, deoarece poate declansa runda de rotire libera. Simbolul scoica este scatterul aici si desi nu declanseaza niciun mini-joc – ca la alte sloturi, acesta declanseaza rotiri gratuite. Aveti nevoie de cel putin patru scatters pe role pentru a declansa rotirile gratuite.

Daca intampinati un scatter in timpul rundei de rotire gratuita, puteti avea o runda de rotiri gratuite. Aceasta inseamna ca castigurile continua sa vina. In general, credem ca acest joc de cazino gratuit este modern, interesant si, desi ar putea fi mai bine, sa-l rezumam, este complet distractiv.

No comments

Leave a Reply