Alege Pacanele

Olympus

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Olympus

Jocuri Pacanele Olympus Online GratisOlympus vine cu o tema de slot video gratuit cu aventuri pe baza de actiune. Povestea acestui joc de cazino online se bazeaza pe legenda lui Olympus si va va duce inapoi in Grecia antica. Desigur, misterul nu se dezvaluie inca de la inceput. Va trebui sa asteptati ca toate rolele sa se incarce atunci cand vedeti ce se intampla pe baza caracterelor care apar.

Jocuri Pacanele Olympus Online Gratis

 

Sunt multe personaje aici – si toate acestea sunt foarte placute grafic. Animatia este, de asemenea, destul de interesanta aici. Ecranul straluceste ori de cate ori are o varianta castigatoare de-a lungul liniilor de plata. Vorbind despre linii de plata, acest slot video functioneaza pe o structura de 5×3 si are 243 moduri de castig. Acum, acestea sunt o multime de sanse de castig, dar suma pe care o puteti paria este de la 0,30 la 60 in dolari, euro sau lire sterline. Asa ca merge foarte usor pentru buzunar.

Exista mai multe moduri de a castiga masiv in acest joc de cazino. Simbolul scatter aici – da, exista o runda imprastiata – este scutul cu un iris albastru. Acest scut va va plati indiferent unde este prezent in slot. Fereste-te de simbolurile precum Olympus si turnul. Simbolul in forma de turn este cea mai mare plata – va va aduce 500 de monede daca 5 dintre ele apar pe role.

Cu simbolul salbatic, daca primiti 5 dintre ele, atunci veti primi de 1000 de ori pariul. Este destul de usor sa aterizezi aceste simboluri, deoarece intotdeauna par sa dezvaluie povestea cu ei pe jocul slot machine liber ori de cate ori apar. Puteti sa faceti click pe “Tabel de plati” in orice moment in timpul jocului pentru a verifica suma care este inzestrata cu fiecare simbol.

No comments

Leave a Reply