Alege Pacanele

Jewel Sea

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jewel Sea

Jocuri Pacanele Jewel Sea Online GratisMasina de joc Jewel Sea este un joc de pacanele vibrant, are o tema acvatica si poate aduce victorii pe ambele directii.

Jocul slot standard poate acorda castigurile, pornind de la stanga spre dreapta, dar acest joc va oferi, de asemenea, victoriile incepand de la dreapta spre stanga. Acest lucru ofera mai multe sanse de castig. Jocul are 5 role, 10 linii de plata si 3 randuri.

Jocuri Pacanele Jewel Sea Online Gratis

 

Cand incarcati jocul, puteti fi lasat in adancul podelei oceanului. De aceea puteti obtine o sansa de a castiga 5000 de monede. In cazul in care sunteti gata sa castigati castigul, puteti alege miza si puteti rasturna averea apoasa.

Pariul incepe la 0.10. Te poti scufunda direct in actiune si creste sansa de a castiga averea.

Fundalul jocului de pacanele arata ca este un pat de mare. Grafica cu design-ul jocului arata superba si dupa un timp puteti sa vedeti un peste exotic care va inota deasupra rolelor. Nu puteti gasi nimic care separa rolele, deoarece simbolurile vor pluti in ocean si liniile de plata vor fi prezentate in bule. Ii face sa para ca vin din pieptul de comori plin de monede si bijuterii.

Pe fundul marii exista panoul de control si puteti sa ajustati valoarea monedei si nivelul pariurilor. De asemenea, puteti vedea soldul si pariul.

Simbolurile jocului de pacanele sunt citrin, safir, smarald, rubin, ancora, roata navei, comoara si coroana.

No comments

Leave a Reply