Alege Pacanele

Magic Destiny

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Magic Destiny

Jocul de cazino online Magic Destiny gratuitSlotul video Magic Destiny este un joc de cazino bazat pe convingerea ca destinul fiecaruia a fost scris in stele. Daca va traiti viata cu convingerea ca ceva rau poate avea loc, atunci veti ajunge mizerabil. Cu toate acestea, daca asteptati ceva bun, atunci veti trai o viata plina de speranta si bucurie.

Jocul de cazino online Magic Destiny gratuit

 

Magic Destiny este un joc de cazino online dezvoltat de Fugaso si vorbeste despre lucruri care ar putea sa vi se intample. Cu acest joc, este posibil sa aveti sansa de a castiga pana la 80.000 de monede in doar o singura rotire. Chiar daca nu puteti declansa un jackpot progresiv, trebuie sa stiti ca exista posibilitati de castig mare.

In timp ce asteptati sunta sa straluceasca, simbolurile stivuite, imprastierile si castigurile mari sunt disponibile pentru a creste sansele.

Jocul este jucat pe 40 de linii de plata cu 5 role. Linile de plata au fost fixate si inseamna ca ar trebui sa jucati pe toate cele 40 de linii de castig. Cu toate acestea, este posibil sa ajustati nivelul pariurilor cu valoarea monedei de pe panoul de comanda pentru a micsora bobinele.

Cand este vorba despre pariuri, il puteti seta intre 0,40 si 100.

Designul acestui slot video arata ca si cum ar fi un tabel al unui ghicitor. Exista o moneda de aur la stanga, un pumnal, lumanari, cheia de la dreapta si lumanari. Simbolurile jocului pornesc de la J, Q, A si K. Altele sunt hibridul de leu si vultur, un model de aur si argint care contine dragoni. Exista model de aur si argint in cercuri care arata ca jetoane de cazinouri.

No comments

Leave a Reply