Alege Pacanele

Fruit Awards

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fruit Awards

Jocuri Pacanele Fruit Awards Online GratisFruit Awards este un joc de cazino cu 4 tambururi care ofera jucatorilor 81 linii de plata, rata de volatilitate de 9 si include, de asemenea, 9 simboluri usor de inteles. Tema jocului de pacanele se invarte in jurul ceremoniei de premiere, in care va alaturati altor vedete pe scena si vi se acorda cirese, pepene verde, struguri si multe altele. In masura in care jocul foloseste sistemul crisscross ca multe dintre jocurile Sinot, caracteristicile si simbolurile sale sunt destul de distincte intr-un fel sau altul.

Jocuri Pacanele Fruit Awards Online Gratis

 

Plata jocului de pacanele Fruit Awards se calculeaza pe baza multiplu de pariu declansator, iar cel mai mic pariu este de 0,20. Cu toate acestea, cea mai mare limita permisa in timpul jocului este 50.00. In acest joc special, 4 dintre cele 6 simboluri care se potrivesc pe role sunt aceeasi valoare. De exemplu, atunci cand 3 dintre simbolurile fructelor se potrivesc, acestea sunt 1x pariul, dar cel de-al patrulea simbol al fructelor este multiplicat de 4 ori pariul.

Fructe de pepene galben este de obicei 4x sau 40 de pariuri, in timp ce Emblema Bar va reveni fie 6x, fie 60x pariul. Numarul mare 7 va returna pariul de 16 ori ori de cate ori cade pe role 3, 2 sau 1. Steaua de aur este simbolul salbatic in acest joc si initiaza bonusul fie prin completarea celorlalte simboluri, fie prin extinderea castigului pe bobina .

Simboluri

Exista un numar destul de mare de simboluri folosite in acest joc de cazino, cum ar fi Simbolurile de fructe (cirese, struguri, portocale, lamai, prune si pepene verde.) In plus, jucatorii vor vedea simbolul rosu 7, simbol bar Simbol, pariaza. De fapt, multiplicatorul fiecarui simbol variaza, la fel si victoriile.

No comments

Leave a Reply