Alege Pacanele

Flip The Chip

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Flip The Chip

Flip The Chip gratis joc ca la aparate onlineAcesta este un joc de cazino interesant cu 5 tambururi care ofera jucatorilor un numar total de 10 linii de plata si vine cu 11 simboluri usor de inteles. Jocul combina elementele traditionale de fructe cu rotiri gratuite configurabile electrizante, din care slotul online devine destul de interesant in orice moment. Acesta include volatilitatea medie, cu o rata de succes de 8,36%. Victoriile sunt contorizate de la stanga la dreapta, plata fiind efectuata pe cea mai mare combinatie de pe fiecare linie. Este important faptul ca victoriile se fac doar pe baza platii de plati stipulate de joc.

Flip The Chip gratis joc ca la aparate online

 

Simbolurile scatter de pe bobina vor plati intotdeauna pe baza tabelului de plati si atunci cand vor aparea 3 (sau mai multe) simboluri scatter, atunci se acorda intotdeauna 5 (spin gratuit initial) (cu 2x multiplicator). La fiecare inceput de rotire gratuita, fiecare dintre cei cu simboluri scatter dezvaluie fie un premiu de multiplicare, fie un numar de spin). Cand joci rotirile gratuite poate aparea un simbol salbatic, ceea ce inseamna ca toate celelalte simboluri vor fi inlocuite, cu exceptia scatter-ului. Cu toate acestea, rotirile gratuite nu pot fi repetate in nici un caz din cauza lipsei simbolului scatter.

Caracteristica de pariere a jocului Flip The Chip este bazata pe cartela, din care se joaca prin ghicitul culorii urmatorului card. In cazul unei estimari corecte a cartii, o victorie este dublata, dar o presupunere gresita inseamna ca pierzi jocul. Castigul poate fi jucat in mod continuu pana la atingerea unei limite sau o estimare gresita. Functia de redare automata este un plus extraordinar pentru cei care doresc sa joace si sa castige progresiv (toate variabilele fiind constante).

Simboluri

Exista un numar destul de mare de simboluri in acest joc, incluzand palaria salbatica, scatter, jester si mult mai mult, inclusiv simbolul scatter.

No comments

Leave a Reply