Alege Pacanele

Elven Princesses

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Elven Princesses

Jocuri Pacanele Elven Princesses Online GratisSlotul video Elven Princesses este jocul de pacanele care a fost dezvoltat cu o grafica buna. Ea contine coroane de animatie animate, sabii magice si dragoni. Exista doua printese voluptoase care poarta haine mulate si acestea declanseaza o multime de caracteristici bonus salbatice cu rotiri gratuite.

Jocuri Pacanele Elven Princesses Online Gratis

 

Acesta este unul dintre aceste jocuri care ar trebui vazute si simpla lor descriere nu poate justifica cat de uimitoare aratau la fel. Jocul se bazeaza pe 30 de linii de plata cu 5 role. Castigul standard este alcatuit din 3 simboluri in partea superioara a jocului si ruleaza la rolele secventiale aflate in partea stanga.

Linii de castig in joc nu sunt ajustabile, iar pariul pentru limita redusa este de 0,30. Cu toate acestea, un jucator poate alege sa joace folosind o valoare mare a monedei cu numarul de monede pe linia care se potriveste cu bancrolls. Jocul gratuit poate fi folosit pentru cineva care doreste sa incerce sesiunile de practica si este posibil ca acesta sa nu fie obligat sa joace folosind pariu real de numerar.

Simboluri de joc de pacanele

Simbolul din acest joc a fost impartit in doua categorii diferite. Exista un castig mai mic, obtinut din armele decorative, impreuna cu o armura de imbratisare a corpului si un potir. Cel de-al doilea grup de simboluri este o printesa cu 3 ochi care se arunca peste cap si care ar putea umple tamburul pe care vor ateriza. Exista o fata mage roscata, un arcas brunet si o printesa razboinica blonda. Coroana flaming este cel mai mare simbol castigator si este, de asemenea, un simbol salbatic.

No comments

Leave a Reply