Alege Pacanele

Sparkling Fresh

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sparkling Fresh

Jocul de cazino online Sparkling Fresh gratuitSlotul video Sparkling Fresh este de 5 linii de plata si 5 tambururi si se bazeaza pe un numar de culori diferite. Jocul este atat de ciudat si luminos, care impinge limitele despre cat de multe culori pot fi inghesuiti intr-un singur joc. Jocul de cazino va prinde cu usurinta ochiul.

Jocul de cazino online Sparkling Fresh gratuit

 

Daca doriti cea mai buna experienta in timpul jocului de cazino online, slotul Sparkling Fresh va va ajuta sa obtineti ceea ce doriti. Putine jocuri au capacitatea de a purta entuziasmul, asa cum se intampla cu Sparkling Fresh. Jocul de cazino are un fundal roz cu bule animate care apar pe locul care face jocul sa arate racoritor.

Simbolurile jocului sunt amestecul de capsuni, afine, portocale si mere. Chiar daca exista alte jocuri bazate pe fructe, nu este inca un joc care este atat de racoritor ca slotul Sparkling Fresh.

Cele cinci linii de castig ale jocului nu sunt atat de impresionante, cu toate acestea, jucatorul se poate bucura de o plata de la aproximativ 5000 de monede atunci cand obtine combinatia potrivita.

Comenzi usoare

Jocul de cazino nu are controale complicate de joc. Este posibil sa controlati totul pe role, pornind de la functiile audio, pariul fiecarei monede si valoarea fiecarei monede. Pariul de monede variaza intre 0,01 si 5 monede pentru o singura moneda. Pariul total de monede incepe de la 5 pana la 500 si aceasta ofera sansa la pariurile majore.

Cand jucatorul depaseste toate optiunile, atunci el va avea castiguri mari.

No comments

Leave a Reply